По какъв начин новите възможности, които се разкриват с развитието

...
По какъв начин новите възможности, които се разкриват с развитието
Коментари Харесай

Денков за модерните технологии в Давос

По какъв метод новите благоприятни условия, които се разкриват с развиването на изкуствения разсъдък и достиженията на модерните технологии могат да доближат до оптимално необятен кръг хора – тази тематика беше разисквана в Давос по време на срещата на държавните ръководители с представители на международни организации като Организацията на обединените народи, Световната здравна организация и Международния валутен фонд.

„ Трябва да потърсим опция тези постижения да стигнат колкото се може по-бързо до всички хора, както в по-бедните страни, по този начин и до хората, които имат по-труден достъп до тези технологии. Това е задача на държавните управления и на интернационалните организации “, уточни министър председателят акад. Николай Денков след срещата.

В Давос министър-председателят особено подчертава върху тематиката за мира и възобновяване му там, където има спорове. „ Имаше доста полемики във връзка с това по какъв начин би трябвало да се заздравят интернационалните системи “, означи акад. Денков. По думите му е значимо мирът да бъде опазван, а там, където има зародили спорове, да се търсят благоприятни условия за решаването и затварянето им.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР