По-известната с гаджетата си, отколкото с хитовете си - фолк

...
По-известната с гаджетата си, отколкото с хитовете си - фолк
Коментари Харесай

Фолкаджийката Анджелина смени Любо Бентлито

По-известната с гаджетата си, в сравнение с с шлагерите си - фолк певицата Анджелина Атанасова е сменила дефинитивно известния с прякора си предприемач Любо Бентлито, някогашен и на плеймейтката Елена Кучкова. Запознати издават, че златотърсачката изненадващо се е трансферирала на различен предприемач, който бил много по-дашен от досегашната й половинка, с която се събираха и разделяха не един път и два пъти. Припомняме ви, че изпълнителката имаше и спекулация с Християн Гущеров, само че за малко.

"Този Любо нищо не дава, а желае секс всяка нощ ", възмутено разнасяла Бентлито госпожицата измежду приятелките си. Тя разказвала също, че коронния номер на шефа на столичното Движение за права и свободи Любомир Ников е да дава ключове от палата си в Манастирски ливади на всяка втора кокона, която му пуснела един път. По този метод той се надявал да я задържи, като й показал доверие и съществени бъдещи проекти за връзките им. Залъгвал ги и с обещания, че ще им оказва помощ финансово, само че поддръжката му се равнявала на няколко стотачки и то от дъжд на вятър. След като разбирали защо става въпрос, те захвърляли ключовете и не желали повече да се връщат в покоите му, доносничат опарени плейбойки. Може би поради "лошият " му табиет преди години Любо Бентлито бил изоставен изрично от плеймейтката Елена Кучкова. За нея се приказва, че е най-непрежалимата му жена и към момента ближе рани от тъга по нея.



Преди няколко месеца Анджелина нашумя и с порно клипче. В 30-секундната розова лента, тя взе участие в компанията на модела Йордан Йорданов, притежател на купата "Мистър България “ за 2016 година С мачото обаче нямали сериозна връзка, а се виждали за секс понякога, разясняват в средите. Новото й гадже, за което се знае единствено, че е вносител на марков алкохол, е с към 15 години по-възрастен от нея.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР