По искане на Софийска районна прокуратура, Софийски районен съд задържа

...
По искане на Софийска районна прокуратура, Софийски районен съд задържа
Коментари Харесай

Аптекар разпространявал детско порно

По искане на Софийска районна прокуратура, Софийски областен съд задържа под стража 31-годишен мъж, притеглен към наказателна отговорност за държане и разпространяване на нецензурен материали с малолетни и малолетни лица.

В интервала от 24.12.2021 година до 26.12.2021 година в София, посредством потребление на приложение, обвиненият К.Д. е популяризирал фотоси, съдържащи порнографско наличие с лица, очевидно изглеждащи малолетни и малолетни. На 16.08.2022 година К.Д. е държал в телефон и в портативен компютър фотоси и видеоклипове на малолетни и малолетни лица с порнографско наличие. По случая беше формирано досъдебно произвеждане, а К.Д. бе арестуван за период до 72 часа.

Днес, 19.08.2022 година, състав на Софийски областен съд, като взе поради високата социална заплаха на действията на К.Д., му наложи най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража “. Мярката за неотклонение предстои на обжалване пред Софийски градски съд, оповестиха от пресцентъра на Софийска районна прокуратура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР