По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът взе мярка за

...
По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът взе мярка за
Коментари Харесай

Оставиха в ареста рецидивист за агресия и заплахи с нож към полицай

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът взе мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на мъж на 31 година, притеглен като обвинен по досъдебно произвеждане за за безчинство и закани с нож към служител на реда, оповестиха от Апелативна прокуратура-Пловдив.
На 13 юни, във Второ районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, е бил подаден сигнал за нарушение на нощната тишина на адрес в кв. “Лозенец “ в Стара Загора. На място бил изпратен полицейски патрул.
При определяне на нарушаването, обвиненият и негови познати почнали да се държат нападателно към полицейските чиновници. Самият обвинен отправял обиди и закани към органите на реда, като взел нож и почнал да се заканва с ликвидиране на един от служителите на реда.
Той е престъпно проявен и неведнъж осъждан. Деянията, за които е притеглен в качеството на обвинен по актуалното произвеждане са осъществени в изискванията на рисков рецидив, като той е бил освободен от Затвора през октомври 2018 година
Взетата по отношение на него мярка за неотклонение може да се апелира и стачкува пред Окръжен съд-Стара Загора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР