По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи мярка за

...
По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи мярка за
Коментари Харесай

Задържаха мъж, системно пребивал съпругата си

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 30-годишен мъж за причиняване на междинна телесна щета, в изискванията на домашно принуждение.



Съпругат
а на мъжа е подлагана на редовно домашно принуждение. На 27 февруари за следващ път в жилището им, обвиненият нанесъл побой на потърпевшата, като й счупил лявата ръка .  Тя съумяла да избяга при свои родственици и да потърси помощ от полицията. Съпругът бил арестуван, а на дамата оказана здравна помощ и лекуване.

Установено е, че 30-годишният мъж е престъпно проявен , само че досега не е осъждан. Престъплението, за което му е повдигнато обвиняване, планува наказване „ отнемане от независимост “ за период от 2 до 10 години.

Районен съд-Стара Загора е решил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано съмнение, че мъжът е направил закононарушението, за което е притеглен като обвинен и съществува действителна заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Взетата по отношение на него мярка за неотклонение „ задържане под стража “ може да се апелира и стачкува пред Окръжен съд-Стара Загора.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР