По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи

...
По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи
Коментари Харесай

Българин пласира жена си в бардак в Австрия, но първо й се обясни в любов

 По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на 44-годишен мъж за трафик на млада жена за проституция в Австрия   Районна прокуратура – Стара Загора – Териториално поделение – Гълъбово притегли като обвинен A.A., на 44 година

Причината е, че през интервала от месец ноември 2019 година до 13.01.2020 година, в гр.Стара Загора, набрал едно лице – 24 –годишна жена, като я транспортирал и превел  през границите на Република България до Република Австрия. Там я приели за да бъде употребена за развратни дейности, като действието е осъществено посредством въвеждане на лицето в подвеждане и посредством обещаване на облаги – закононарушение по чл.159б ал.2 във вр. с чл.159а ал.2 във вр. с ал.1 от Наказателния кодекс.

До момента е открито, че обвиненият А.А. имал близки връзки с потърпевшата жена. Той ѝ предложил да се оженят и заминат за Австрия, където да живеят дружно. Жената се съгласила, само че като пристигнали там, обвиненият я предиздвикал да работи в заведение, като се занимава с проституция. За да я принуди, той ѝ оказвал душевен и физически тормоз. Жената съумяла да се прибере след месец и половина в България, за което ѝ оказал помощ различен българин.

По-късно обвиненият А.А. се върнал също, намерил потърпевшата, като ѝ отправил закани и е бил арестуван от полицията. В хода на следствието са осъществени разпити на очевидци очевидци, събрани са писмени доказателства.   По искане на Районна прокуратура – Стара Загора – Териториално поделение – Гълъбово съдът взе мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения А.А.  Определението на Районен съд – Гълъбово предстои на обжалване пред Окръжен съд-Стара Загора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР