По искане на Окръжната прокуратура в Кюстендил съдът е постановил

...
По искане на Окръжната прокуратура в Кюстендил съдът е постановил
Коментари Харесай

Задържаха македонец, издирван в Швейцария

По искане на Окръжната прокуратура в Кюстендил съдът е постановил краткотрайно задържане под стража за период до четиридесет дни на Орхан В., жител на Македония, до екстрадицията му в Швейцария. Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата, оповестява " Канал 3 ".

Мъжът е бил арестуван на 9 януари при влизане в България на ГКПП-Гюешево. Той се търси от швейцарските органи за изтърпяване на наложените му санкции за няколко закононарушения - закани за ликвидиране и физическо принуждение, разпространение на опиати и обир. Срещу Орхан В. има влезнали в действие правосъдни решения от 2006 година, 2010 година и 2014 година в Швейцария. Две от присъдите са за по дванадесет месеца " отнемане от независимост " и още една за период от седем месеца " отнемане от независимост ".

Декларирано е желание на правосъдните управляващи от Швейцария да изискат екстрадиция на арестувания македонски жител, споделиха още от прокуратурата. Наложената от Кюстендилския областен съд мярка за неотклонение непознатият жител ще изтърпява в пандиза в Бобов дол до идване на формалната молба за екстрадиция и съответните документи.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР