По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под

...
По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под
Коментари Харесай

Задържане под стража за извършител на палеж

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Янко В.

Той е упрекнат за това, че на 30.09.2019 година в с. Червенаково, общ. Твърдица, в някогашния икономически двор, запалил имущество със забележителна стойност - 400 броя бали с люцерна по 380 кг., 400 броя бали със плява по 280 кг., 200 броя бали със сено по 320 кг., благосъстоятелност на мъж от същото село, като е имало заплаха пожарът да се разпростре и върху други парцели със забележителна стойност и са последвали обилни вреди за притежателя (в общ размер на 50 400 лева) – закононарушение по чл.330, ал.3, предл.1, вр. ал.2, т.2, вр. ал.1 от Наказателен кодекс.

Двама мъже и жена са арестувани за палеж на автомобил в Св. Влас

Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Янко В. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че Янко В. може да се укрие или да извърши ново закононарушение.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража Янко В. Определението на Окръжен съд – Сливен може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас, оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Сливен
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР