По искане на Окръжна прокуратура – Бургас е взета мярка

...
По искане на Окръжна прокуратура – Бургас е взета мярка
Коментари Харесай

Постоянен арест за българина, заклал украинската си приятелка в Слънчев бряг

По искане на Окръжна прокуратура – Бургас е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Павел Г. Спрямо него е повдигнато и предявено обвиняване за съзнателно причиняване на гибелта на неговата брачна половинка – 61-годишна украинска гражданка. Престъплението е осъществено на 21.05.2020 година в хотел „ Българска роза “, който се намира в к.к. „ Слънчев бряг “, общ. Несебър.

Обвиняемият е открит с помощта на дейностите на чиновници от отдел „ Криминална полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Бургас и районно управление (на МВР) – Несебър, които са задържали обвинения по-малко от три часа след осъщественото действие. По време на следствието е открито, че убийството е осъществено в коридора на втория етаж на хотела. Причина за гибелта са голям брой прорезни и прободни рани нанесени с нож във врата на потърпевшата. Оръжието, с което е породена гибелта на дамата, е открито от полицейските чиновници.

Заседанието на Окръжен съд – Бургас бе извършено през днешния ден (23.05.2020 г.). Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Павел Г. е направил закононарушението, за което е упрекнат, което се поддържа от събраните доказателства по досъдебното произвеждане, а също по този начин и от направените признания от обвинения. Представителят на държавното обвиняване бе безапелационен, че Павел Г. може да се укрие или да извърши ново закононарушение. Той се стимулира с плануванаъа в закона висока глоба за осъществено ликвидиране (от 10 години до 20 годни „ отнемане от независимост “), както и от обстоятелството, че Павел Г. е открит от полицейските чиновници с квалифициран багаж, в който са открити неговите документи, тези на потърпевшата и финансови средства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР