По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под

...
По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под
Коментари Харесай

Няма милост за пияния шофьор, убил 16-годишна в Сливен

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Георги М., упрекнат в причиняване по несъобразителност гибелта на момиче, настъпила след злополука на пешеходна пътека. Това оповестиха от Окръжна прокуратура - Сливен.

Той е упрекнат за това, че на 06 октомври 2019 година в гр. Сливен, на пешеходна пътека на кръстовището на бул. „ Бургаско шосе и бул. „ Илинденско въстание “ при ръководство в пияно положение, с централизация на алкохол 2.24 промила, на МПС – лек автомобил, благосъстоятелност на Георги М., нарушил разпоредбите за придвижване и по несъобразителност предизвикал гибелта на 16-годишно момиче, като деецът е избягал от местопроизшествието.
 
Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Георги М. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че Георги М. може да се укрие.Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения.
Определението на Окръжен съд – Сливен може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.

 

topvesti.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР