По искане на Андрей Чорбанов от парламентарната група на Има

...
По искане на Андрей Чорбанов от парламентарната група на Има
Коментари Харесай

Депутатите извикаха здравния министър в оставка заради COVID-19

По искане на Андрей Чорбанов от парламентарната група на " ИТН " министърът на опазването на здравето Асена Сербезова ще бъде изслушана в Народното събрание през днешния ден.

Предложението е по отношение на разпространяването на COVID-19. 

Парламентът ще гласоподава преустановяване пълномощията на народния представител Георги Гвоздейков от парламентарната група на „ Продължаваме Промяната “. Той самичък е подал оставката си на 14 юли.

Депутатите би трябвало да гласоподават и плана на решение за превръщане на факултета със седалище във Велико Търново на Национален боен университет „ Васил Левски “. Заради липса на кворум планът беше показан преди седмица в залата, само че не беше гласуван. Поради същата причина не бе гласуван на второ четене и законопроектът за изменение в Закона за статистика на вътрешнообщностната търговия със артикули.

Депутатите ще гласоподават на първо четене и четири законопроекта за промени в Кодекса на труда, планува проектопрограмата за работа на Народното събрание. Преди седмица обособените оферти бяха показани и разисквани в пленарната зала, само че до гласуването им не се стигна поради липса на кворум.

Промените в Закона за хазарта на второ четене ще бъдат гласувани през актуалната седмица.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР