По ирония на съдбата Джо Джексън си отиде почти 9

...
По ирония на съдбата Джо Джексън си отиде почти 9
Коментари Харесай

Почина Противоречивият Баща На Майкъл Джексън Джо

По подигравка на ориста Джо Джексън си отиде съвсем 9 години след гибелта на Джако — на 25 юни. Семейството му разкрива, че той е желал да означи годината на сина си и по тази причина се е държал до последно. Но дни по-късно се предал и си отишъл.

До последно Джо Джексън не е желал никой от роднините му да бъде до него в болничното заведение. Той категорично забранил да го посещават децата, племенниците или внуците му. Единствената, която е била позволена до него, е брачната половинка му Катрин. Двамата бяха разграничени последните няколко години поради многочислените любовни афери на Джо, само че откакто положението му се утежнява, тя е индивидът, който е до него в гибелта му.

Джо Джексън е легенда в музикалните среди. Той основава паметната група „ Петимата Джексън “ и трансформира Майкъл Джексън в международна звезда. Джако обаче не крие, че татко му е бил също по този начин и същински тиранин. Останалите от фамилията също признават, че татко им ги тормози в зората на кариерите им. Затова и по-късно не желаят да имат нищо общо с него.

Близки до децата на Джо Джексън разкриват, че те до последно са правели опити да го видят и да се срещнат с него. Едва във вторник вечерта са получили достъп до болничното заведение, в която е настанен татко им, само че не се загатва дали е имало среща сред патриарха на семейството и роднините му.

Джо Джексън е умрял, без да пристигна в схващане.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР