По интересен начин протече гостуването на един от организаторите на

...
По интересен начин протече гостуването на един от организаторите на
Коментари Харесай

Бабикян иронизира Борисов по Нова: Ще се счупи държавата без него

По забавен метод протече гостуването на един от уредниците на митингите в София Арман Бабикян в " Нова телевизия ".
През цялото време той даваше иронични отговори, само че твърдеше, че те не са такива, а в тази ситуация той се придържа към изявленията на премиера Бойко Борисов и го цитира.
Ето и някои от неговите думи, които бяха в отговори на серия от въпроси по отношение на упованията му за продължителността на митингите, за това дали има платени провокатори измежду протестиращите и какви са настояванията им.
" Времето работи в интерес на Борисов. Захладня и хората допускам, че ще умрат от боязън и ще се приберат. След всички положителни стъпки на ръководството хората ще се разубедят, аз съм уверен, и ще се приберат в домовете си ".
Ако хората се приберат от площадите и улиците, тъй като им е станало студено поради малко вятър, тогава нали разбирате каква им е мотивацията,  показа от своя страна анализаторът Александър Владимиров от Института за дясна политика.
По думите му настоящето държавно управление е законно определено на демократични избори, които са били извършени от длъжностен кабинет, назначен от президента Румен Радев, което съгласно него не е без значение.
" Вчера излязоха в още 7 града да изразят удовлетворението си от Борисов ", продължи с иронията Бабикян.
" Повечето хора излязоха от злоба, тъй като не могат да преживеят триумфите на държавното управление. Излязоха и поради еврото, тъй като желаеха да съсипят еврото още преди да влезем в чакалнята.
По-голямата част от хората, които поканихме на площада, са лумпени и тулупи и не може да се чака друго, ние сме събрали нискокачествена биологична маса. Не би трябвало да забравяме - ние сме елементарни. Аз не наскърбявам, изтъквам министър-председателя.
Аз не пазя господин Радев. Аз пазя господин Пеевски, господин Домусчиев, основния прокурор и министър ръководителя.
Аз ги доведох лумпените, аз им платих, имам едно чекмедже и от там им платих.
По време на изявлението Владимиров го прикани да изостави иронията и да бъде малко по-сериозен, при което Бабикян попита събеседника си за какво се държи толкоз нападателно.
" През цялото време изтъквам министър-председателя, не знам за какво смятате, че е подигравка. Не мога да схвана какво е това отношение в " Нова телевизия " по отношение на премиера.
Как по този начин да чакаме оставка, няма кой да го смени. Той сподели, че ще се счупи страната, не можем да го понесем това ", уточни още иронично Бабикян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР