По инициатива на министъра на финансите Владислав Горанов Владислав Иванов

...
По инициатива на министъра на финансите Владислав Горанов Владислав Иванов
Коментари Харесай

Горанов и НАП ще обсъждат Наредба Н-18 с представители на бизнеса

По самодейност на министъра на финансите Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва и управлението на Националната организация за приходите през днешния ден, 10 февруари, от 15.00 часа, в „ Гранитна зала “ на Министерския съвет ще се организира среща с представителите на бизнеса, на която ще бъдат разисквани тематики по правоприлагането на Наредба Н-18.

Ще бъдат дискутирани въпроси по отношение на условията към СУПТО, спецификите в разнообразни стопански сектори - ресторантьорство, хотелиерство, туристически услуги, медицински услуги, счетоводни и финансови услуги, електронна търговия, търговия на едро и дребно, както и механизмите за надзор от страна на Национална агенция за приходите.

Протестиращите против разпоредба Н-18 блокираха Орлов мост

NOVINI.BG напомня, че въпростната разпоредба бе отсрочена с шест месеца. Наредбата изискваше до 31 януари всички търговци да подменят софтуера си за ръководство на търговията с нов, който ще даде цялостен достъп на Национална агенция за приходите до базата им данни в действително време. Хотелиери, ресторантьори и търговци са недоволни, тъй като промяната на софтуера ще отнеме време и ще провокира доста разноски, а данъчните ще имат достъп до цялата информация, обвързвана с бизнеса им. От бизнеса не престават да упорстват да бъде понижен на 5% Данък добавена стойност за хотелиери и ресторантьори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР