По инициатива на Местната комисия за борба с трафика на

...
По инициатива на Местната комисия за борба с трафика на
Коментари Харесай

Таекуондистите ни - посланик на Заедно срещу трафика на хора

По самодейност на Местната комисия за битка с трафика на хора–гр. Благоевград, националният тим на България по Tаекуон-До ITF е дипломат на акцията „ Заедно против трафика на хора/ WE SAY NO TO HUMAN TRAFFICKING “.

Ежегодната национална акция за предварителна защита на трафик на хора за полова употреба се провежда от Националната комисия за битка с трафика на хора към Министерски съвет (НКБТХ), взаимно с десетте локални комисии за битка с трафика на хора в страната.

В Благоевград бяха извършени редица работни срещи с доктор Марио Богданов, Вицепрезидент на Световната и Европейската Федерации по Таекуон-До и Президент на Българска Федерация по Таекуон-До, вследствие на които е реализирана договореност за партньорство сред НКБТХ и Българската Федерация по Таекуон-До ITF.

Предстои в интервала 24-30 август 2019 година да се организира Световното състезание по Таекуон-До ITF в зала „ Колодрума “, гр. Пловдив. Състезателите от българският народен тим ще носят тениски с мотото на акцията „ We say NO to human trafficking ”. Междувременно в рекламния видеоклип за семейството на България също е включено посланието. По време на шампионата ще бъдат публикувани и осведомителни материали на български и британски език, създадени особено за събитието от МКБТХ– гр. Благоевград и Националната комисия.

В Световното ще вземат участие представители на над 80 страни, измежду които Австралия, Съединени американски щати, Канада, Аржентина, Бразилия, Панама, Венецуела, Пуерто Рико, Англия, Уелс, Шотландия, Ирландия, Испания, Франция и други, като се чака състезателите да бъдат над 1500. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР