По инициатива на кмета на Зверино Стоян Петров в най-голямото

...
По инициатива на кмета на Зверино Стоян Петров в най-голямото
Коментари Харесай

В Зверино и Руска Бела раздадоха над 500 предпазни маски

По самодейност на кмета на Зверино Стоян Петров в най-голямото село в община Мездра бяха раздадени повече от 300 маски за лице. Една част от тях са подаяние от мездренската шивашка компания „ Диди М “ ЕООД с шеф Мариела Стефанова, а останалите са ушити от 71-годишната Камена Костова.
Лични защитни средства за многократна приложимост получиха най-вече възрастни хора, които нямат опция да си ги купят сами. Това стана при приемане на пенсиите със съдействието на обществения служащ Марияна Луканова.
„ Достоен за почитание! Благодарим ти, господин Кмете! “, написа по този мотив в обществената мрежа благодарен зверинчанин.
В Руска Бела по самодейност на кметския наместник Владимир Пенчев над 200 локални поданици, най-много от третата възраст, също се снабдиха с защитни маски. Тe са ушити с безвъзмездния труд на Катюша Гергова, Виолета Станоева и Маргарита Вълчева, а нужните материали - памучен плат и ластик, подариха Дафина Маркова, Ангелина Митова, Донко Григоров, Ивалина Цекова, Валя Тодорова, Дафина Саравска и Лиляна Маврова. В акцията се включи и секретар-библиотекарят на тамошното читалище Силвия Митова.
Останалите маски, ушити от рускобелчани, бяха дарени на Общинското дружество „ Чистота “ и на Центъра за услуги и информация на жителите при Община Мездра.
„ Благодарим на всички, отделили от своето време и вложили старания в ушиването на маските, както и на тези, които се отзоваха и подариха материали, показа Владимир Пенчев. Искам да ви уверя, че целият труд си заслужаваше - поради благодарността и вярата в очите на хората! “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР