По инициатива на кмета на София Йорданка Фандъкова Столична община

...
По инициатива на кмета на София Йорданка Фандъкова Столична община
Коментари Харесай

Служители на Столичната община ще подпомогнат работата на СРЗИ

По самодейност на кмета на София Йорданка Фандъкова Столична община обезпечава 24 чиновници, които да подкрепят работата на Столичната регионално-здравна ревизия.

Служителите работят в направленията - "Правен и административен надзор " и "Общинска администрация ". През идващите няколко седмици те ще работят взаимно с екипите на здравната ревизия и ще извършват техни задания, като проучване на карантинирани лица. Вече трета седмица чиновници на Столичния инспекторат подкрепят работата на екипите на СРЗИ като вкарват данни на контактни лица и разнасят с автомобил наставления до адреси на карантинирани лица. Трима чиновници на инспектората вкарват резултати от проучвания в „ Пирогов “, с цел да облекчат работата на лекарите и медицинските експерти.

Два екипа на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ също подкрепят работата на СРЗИ от началото на пандемията като разнасят наставления на контактни лица и правят дезинфекции тук-там, по искане на здравните управляващи.



Продължава работата и на единадесетте Ковид-кабинети в столичните ДКЦ-та. Само за вчерашния ден в тях са били прегледани 434 пациенти и са тествани 429. От разкриването на първите кабинети на 12 ноември до през днешния ден са прегледани общо 4350 индивида, оповестяват от пресцентъра на Столична община.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР