По инициатива на кандидата на ГЕРБ за кмет на пловдивския

...
По инициатива на кандидата на ГЕРБ за кмет на пловдивския
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Тракия” в Пловдив Костадин Димитров и съмишленици почистиха парк „Лаута“

По самодейност на претендента на ГЕРБ за кмет на пловдивския регион „ Тракия” Костадин Димитров през днешния ден се организира акция по разчистване на парк „ Лаута”.

„ Получихме сигнал от наши съграждани, че при разходката си в зоната са се натъкнали на нерегламентирано бунище. Веднага реагирахме и ето ни тук, „ въоръжени” с чували и ръкавици”, съобщи Костадин Димитров. Той благодари за дейната гражданска позиция и прикани да пазим чисти природата и средата, в която живеем.

„ Вложихме доста старания, сила и обич, с цел да превърнем през миналите осем години „ Лаута” от пустеещо място в желан парк за превозване на свободното време, спорт, занимания и културни събития.

Ето, виждате, че в този миг на барбекютата има детски рожден ден, в парка се организира съревнование по тичане, а алеите са цялостни с поданици, излезли на разходка измежду природата в съботния ден.

Не мога и не желая да се примиря с обстоятелството, че измежду тази хубост може да има място с отпадъци”, сподели претендентът на ГЕРБ за кмет на „ Тракия” Костадин Димитров.

След съботната акция сметището към този момент го няма, а „ Лаута” е още по-чист и хубав.

В самодейността се включиха Александър Държиков, претендент за общински консултант и ръководител на Предизборния щаб на партията в Пловдив, претендентите за общински съветници Вера Тоскова, Йордан Илиев, Ели Гатева, Веселина Стоянова, както и членове на структурата на ГЕРБ в най-младия пловдивски регион.

„ Най-доброто за „ Тракия” следва. На 27-ми октомври ни подкрепете с № 43 в бюлетината”, прикани претендентът на ГЕРБ за кмет на региона Костадин Димитров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР