По информация на турските гранични власти, потвърдена и от посещение

...
По информация на турските гранични власти, потвърдена и от посещение
Коментари Харесай

Блокиран е трафикът през ГКПП ,,Дерекьой-Малко Търново и Хамзабейли-Лесово


По информация на турските гранични управляващи, доказана и от посещаване на дипломатически чиновник от Генералното ни консулство в Одрин, на 29 септември 2019 година обстановката с трафика на Граничен контролно-пропусквателен пункт,,Дерекьой-Малко Търново " " и " Хамзабейли-Лесово " към входа за България е комплициран заради срив в системата за обработка на документи на турските гранични пунктове.

Образували са се опашки от изчакващи коли и рейсове като са блокирани на входа към България . Понастоящем трафикът се обслужва ръчно като турските гранични управляващи ще проработят на оптимален потенциал след премахване на техническия проблем.

Ситуацията с трафика на третия излаз от Турция към България - Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капъкуле- Капитан Андреево ", към входа за България все още е спокойна .

Генералното консулство на България в Одрин е в непрекъсната връзка с турските гранични и митнически управляващи и при нужда има подготвеност да реагира. При нужда от подпомагане българските жители могат да се обадят на:

Телефон: 0090 284 214 06 17 , дежурен телефон в извънработно време в работни дни: 0090 533 7396140 , дежурен телефон в почивни и празнични дни: 0090 533 6298164 .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР