По информация на посолството ни в Швейцария към момента няма

...
По информация на посолството ни в Швейцария към момента няма
Коментари Харесай

От Външно с горещи данни за кошмара във въздуха с български самолет

По информация на посолството ни в Швейцария все още няма данни български жители да са били на борда на аероплан Boeing 737-300 на самолетна компания ALK Airlines, с регистрация LZ-MVK, който попада в мощна турбуленция на 16 юни 2019 година Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи, представен от Блиц. 

Оттам прецизират, че чиновници на посолството ни в Швейцария са в контакт с локалните управляващи по случая. Самолетът е изпълнявал полет от Прищина (Косово) до Базел (Швейцария). Кацнал е сполучливо на летище Базел, а след кацането на пасажерите е оказана помощ от летищните управляващи.

Припомняме, че самолет Боинг 737-300 на записаната в България самолетна компания ALK Airlines е попаднал в мощна турбуленция. Машината с регистрация LZ-MVK, със 121 пасажери на борда, е изпълнявала полет от Прищина (Косово) за Швейцария. Инцидентът е станал над Северен Тирол, до момента в който самолетът се опитвал да заобиколи гръмотевична стихия, 30 минути преди приземяването на летището в Базел.

Самолетът се е приземил наред в Базел, един пасажер, който е бил в тоалетната, е леко потърпевш. След два часа и половина престой на земята Боингът е поел по противоположния курс.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР