По информация на македонските гранични власти, на влизане в Република

...
По информация на македонските гранични власти, на влизане в Република
Коментари Харесай

Ето какъв е трафикът на българските граници към 11.00 часа

По информация на македонските гранични управляващи, на влизане в Република Северна Македония няма да се пропущат непознати жители на всички пунктове, съпределни на българските. Ограничението не важи за товарни коли. На излизане от Северна Македония пътуващите ще бъдат пропускани, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина и Граничен контролно-пропусквателен пункт Връшка чука сръбските гранични управляващи не пропущат на влизане в Република Сърбия непознати жители, пътуващи с леки коли, микробуси и рейсове. Пропускат се единствено сръбски жители, упълномощени в Сърбия дипломати и жители с непрекъснато престояване в Сърбия, допълват от вътрешното ведомство. На двата пункта на влизане в Сърбия се пропущат единствено товарни коли, като директно преминаващите ще бъдат съпровождани от полицейски патрул до овакантяване на страната. На излизане от Сърбия на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина и Граничен контролно-пропусквателен пункт Връшка чука се пропущат всички типове транспортни средства. От 12 март е преустановeно прекосяването на лица и коли през сръбските пунктове, съпределни на Граничен контролно-пропусквателен пункт Олтоманци, Граничен контролно-пропусквателен пункт Стразимировци и Граничен контролно-пропусквателен пункт Брегово.

Северна Македония затвори границите си за непознати жители

На границата с Румъния на Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин-Дунав мост и Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе-Дунав мост трафикът е натоварен за товарни коли и в двете направления. На Граничен контролно-пропусквателен пункт Силистра и Граничен контролно-пропусквателен пункт Дуранкулак трафикът е естествен. От 14 март румънските гранични управляващи са спрели пропускането на хора и коли на граничните пунктове, съпределни на българските Оряхово, Никопол, Свищов, Кайнарджа, Крушари и Кардам. Ограничението се вкарва за 30 дни. Чуждите жители, в това число и български, пътуващи за Румъния от рискови в епидемиологично отношение страни, без значение от вида превоз, с който пътуват, на влизане в страната ще бъдат сложени под наложителна 14-дневна карантина. Товарните транспорти над 3,5 тона са освободени от наложените ограничавания на придвижването, показват от Министерство на вътрешните работи.



На границата с Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово трафикът е извънредно натоварен на излаз за товарни коли. Във връзка с епидемиологичната конюнктура, на влизане в Турция на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капъкуле турските управляващи са инсталирали термокамера за премерване на температурата на влизащите пасажери. Това може да докара до закъснение на прекосяването в посока Турция. По решение на турските управляващи краткотрайно е прекратено придвижването на интернационалния бърз трен България - Турция.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранично-пропускателни пунктове, написа още в известието.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР