По информация на БОЕЦ Деньо Денев – зам. председател на

...
По информация на БОЕЦ Деньо Денев – зам. председател на
Коментари Харесай

БОЕЦ: „Деньо Денев от ДАНС – човека на Пеевски е подписал за „опраскването“ на машините“


По информация на БОЕЦ Деньо Денев – зам. ръководител на ДАНС назначен през август тази година по предложение на Движение за права и свободи е подписал „ отчета за манипулиране на машините “.

Денев е човек, за който има от дълго време данни, че е под контрола на Пеевски. Денев е някогашен чиновник на ДАНС и КПКОНПИ с значима роля дружно с Гешев при поръчковият арест и дело против Десислава Иванчева и Биляна Петрова. По време на делото бяха изнесени данни, че персонално Деньо Денев (към оня миг чиновник в КПКОНПИ) е заплашвал Иванчева и Петрова, като против тях е упражнено и принуждение, с цел да лъжесвидетелстват и да подпишат лъжливи показания. Сега Денев предизборно „ взривява “ машинното гласоподаване и незабавно по-късно Пеевски излиза и споделя, че машините не би трябвало да има е неделя и че изборите са опорочени, пишат от сдружението.

За страдание ПП-ДБ останаха глухи за настояването на БОЕЦ за неотложно премахване на шефа на ДАНС Пламен Тончев, който покри и сигналите ни за ТУРСКИ ПОТОК и ЛУКОЙЛ. Сега ДАНС влезе в ролята си на маша в ръцете на мафията. Предупредихме, в това число и съответно за сюжета с машините, само че сглобката вместро да реагира на нашите данни уточни БОЕЦ за зложелател на новото-старо статукво, показват още те,

Това е транспарантна и обикновена скица проведена от Движение за права и свободи и ГЕРБ за „ опраскване “ на машинния избор, като локалните избори, а евентуално и идните изключителни парламентарни избори да преминат единствено и само с хартиена бюлетина!

БОЕЦ водихме тежка борба против хартиеното гласоподаване, организирахме митинги и акции, в това число и в Народното събрание. Изследвали сме и потвърдили схемите за манипулиране на изборните резултати през ‘хартията’ главно от ГЕРБ и Движение за права и свободи още от времето на Цветанов. На Георги Георгиев от БОЕЦ му бе наложена възбрана за достъп до Народното събрание и против нас хартиеното статукво образува каузи.

Сега мафията се пробва да наложи цялостен надзор върху изборите и да завоюва служебно, като реват, че машините били компрометирани. Крадеца вика дръжте крадеца! В същото време БОЕЦ публикувахме запис за пазаруване на гласове и предизборна търговия на гласове в Стара Загова, в който е забъркано и името на кмета Живко Тодоров от ГЕРБ и всички заедно мълчат! А това е същинската опасност за редовността на изборите, а не машините.

Единственият метод за противопоставяне на изборните измами е всеобщото гласоподаване и надзор в изборните секции, ОИК и ЦИК, разясняват от Групово дело " БОЕЦ ".

Източник:
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР