По информация на БНР полицията провежда от вчера операция по

...
По информация на БНР полицията провежда от вчера операция по
Коментари Харесай

Едно от телата, намерени край Негован, е на известен шампион от олимпийски спорт

По информация на БНР полицията организира от през вчерашния ден интервенция по изясняване и събиране на доказателства по случая в апартамент на столичния бул " Витоша ", където се допуска, че са живели умрелите.

``
реклама

Съседи са споделили пред " Хоризонт ", че мъжът е известно име от предишното в спортните ни среди. Той е бил част от националния тим по един от олимпийските спортове.

Техните тела бяха открити преди 10 дни в разстояние на няколко часа наоколо до водоема край софийското село Негован. Първоначално са смъртоносно простреляни в главата, а по-късно - разчленени и изхвърлени край водоема.

" След осъществяване на повторния оглед са открити голям брой човешки остатъци в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два натрупа. Напълно допустимо е убийството да е осъществено от роднина и лицата да не са оповестени за търсене ", разяснява тогава представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Разследващите изпитаха съществени проблеми в установяването на самоличността на убитите. В опита си да стигнат до спомагателна информация от Министерство на вътрешните работи разпространиха фотоси на облекла на мъжа й дамата, както и фотоси на ключа от техния автомобил - " Пежо " или " Рено ", създадено сред 1996 и 2004 година.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР