По-хубаво от износ няма – за една фирма, за една

...
По-хубаво от износ няма – за една фирма, за една
Коментари Харесай

Борисов: Данъците си остават, мощно инвестираме в образование и инфраструктура

По-хубаво от експорт няма – за една компания, за една страна. Десетки нови фабрики се строят. Как няма да спечелим Асеновград, че Пловдив и Асеновград от двете страни със фабрики се съединиха.
Това сподели министър председателят Бойко Борисов, който довечера участва на връчването на премиите „ Мистър и Мисис Икономика ” в София Тех парк, съобщи БГНЕС.
От последните 10 години вървим дружно и паралелно все нагоре, сподели Борисов пред събралите се представители на бизнеса.
В света има голяма задлъжнялост и Световната банка единствено преди няколко дни го разгласи. (Глобалният дълг - както обществен, по този начин и частен - доближи най-високия връх до момента от 188 трилиона $ – бел. ред.). Това съставлява голям риск, изключително за дребни страни. Затова ние доста деликатно харчим. Харчим за обучение преди всичко, съобщи Бойко Борисов.
В България се строят нови фабрики, а износът бележи близо 4% растеж, което е добре за бизнеса и за страната.
От Търговище чак Шумен се вижда по автомагистралата, уточни министър председателят и изреди автомагистралите и огромните инфраструктурни планове, които се работят из цялата страна. „ Работи се на цялостни обороти, с хиляди машини “, безапелационен беше министър-председателят и добави, че става дума за големи обекти, каквито не са правени в никакъв случай.
Данъците си остават тези, мощно влагаме в образованието, спорт, екология, инфраструктура, заключи министър председателят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР