По-голямо обществено доверие спрямо премиера Бойко Борисов има към президента

...
По-голямо обществено доверие спрямо премиера Бойко Борисов има към президента
Коментари Харесай

Социологическо проучване: Над 50% смятат, че задкулисие контролира Гешев

По-голямо публично доверие по отношение на премиера Бойко Борисов има към президента Румен Радев - 20,1% . Той е следван от Борисов, само че с съвсем два пъти по-малко поддръжка - 11,1%
С високо отрицание на дейностите и съмнение се отличава основният прокурор Иван Гешев единствено след шест месеца на този пост.
И държавното управление, и Гешев съгласно съвсем половината от българите са следени от задкулисие към Ахмед Доган и Делян Пеевски от Движение за права и свободи и това очевидно въздейства на оценката за тях.
, само че и изгледи за извънредно фрагментиран парламент при избори в този момент демонстрира още национално представително изследване на организация „ Алфа рисърч “ по поръчка на „ Дневник “, което беше детайлизирано в утринния блок на bTV.
Допитването демонстрира съществено разбъркване при електоралните настройки. При избор в неделя ГЕРБ още веднъж биха били първа партия – с 26,7% поддръжка измежду гласуващите.
След тях се подрежда Българска социалистическа партия (19,2%), компактно следвана от политическия план на Слави Трифонов (18,8%). Със сигурност в Народното събрание ще забележим „ Демократична България “ (12,3%) и Движение за права и свободи (8,3%). Шанс да прескочат 4-процентовата преграда имат и политически план на Мая Манолова (5,9% подкрепа) и „ Обединени патриоти “ (4,1%).
Когато става дума за „ мафия “ и „ мутри “ в ръководството, 47,3% от респондентите считат, че тези квалификации се отнасят за всички партии, само че Движение за права и свободи и ГЕРБ са посочени съответно от максимален брой запитани.
Именно двама функционери на придвижването – с цел да се пребори корупцията.
Над 50% от запитаните се съгласяват с изказванието, че „ задкулисие към Делян Пеевски и Ахмед Доган управлява дейностите на прокуратурата и основния прокурор Иван Гешев “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР