По-голямата сестра на Лили Иванова се оказа по-люта и от

...
По-голямата сестра на Лили Иванова се оказа по-люта и от
Коментари Харесай

Сестрата на Лили Иванова вдигна скандал в съда! Магда води дело за 122 лева

По-голямата сестра на Лили Иванова се оказа по-люта и от самата нея. Каката на примата – Магда, вдигнала във въздуха правосъдната зала при последното съвещание, което се провело по отношение на делото, което тя от няколко години води против застрахователна компания, разбра HotArena.

Магда, въпреки мъчно преносима, повишавала звук и изпаднала в нервност, когато научила, че от компанията се опитвали да минат фино, като й предложили съглашение. Тя обаче била твърдо решена да ги съди до дупка и вярвала, че ще получи правдивост, а преклонната й възраст и доста болести, които я мъчели, не я спирали да води борбата си, писа „ Ретро “.

Припомняме, че напролет на 2016 година сестрата на естрадната певица бе пометена от лекотоварен автомобил наоколо до столичния блок, в който от дълги години населява необятен апартамент.

След злополуката единият й крайник беше потрошен на няколко места и това довело до тежка интервенция. Тя била прикована към леглото и се придвижвала единствено благодарение на бастун.

Месеци след случая старицата чакала обезщетение за породени неимуществени вреди от водача, само че парите по този начин и не идвали. Затова тя завела дело на 24 ноември 2017 година След вървене по тъгите въпреки всичко получила поисканите от нея 5000 лв., само че пък от застрахователната компания не си платили лихвата от 122 лв., нито държавна такса, нито разноските по юристи и други разходи. Така Магда им завежда второ дело, с цел да си получи въпросните 122 лв., които й се поставят по закон. Темида решила делото в нейна изгода, само че застрахователите не закъснели и нанесли ответен удар. Крайното решение по проблема към момента не било огласено.

Нейни съседи споделят, че компенсацията не е покрило цялото й лекуване и тя към момента не се чувствала добре. Останалите разноски били поети от двете й дъщери.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР