По-голямата дъщеря на американския президент Иванка Тръмп неведнъж е ставала

...
По-голямата дъщеря на американския президент Иванка Тръмп неведнъж е ставала
Коментари Харесай

Поредният гаф на Иванка Тръмп

По- огромната щерка на американския президент Иванка Тръмп нееднократно е ставала обект на мнения по адрес на това по какъв начин животът й постоянно е бил елементарен поради богатия и авторитетен татко, който има. Ако до преди две години тя бе значима част от хотелиерския му бизнес, през днешния ден гради своята политическа кариера.

Красивата Иванка неизвестно по какъв начин стана консултант на своя татко президент и стартира да обикаля по значими срещи, на които се дискутират и вземат решение международни въпроси. И го прави с нужната убеденост, без значение дали има и нужните познания. Важното е, че има сериозен тил.
 Снимка 409358

В последното си изявление за Fox News Иванка Тръмп разяснява предлагани промени в законодателството, измежду които обезпечен най-малък приход и обезпечена държавна работа.

Според това, което е видяла, обикаляйки страната в последните четири години, американците не желаят да получават нищо наготово, а желаят да се трудят за постове и заплащане .
 Откъде идват парите на Иванка Тръмп и Джаред Къшнър
Откъде идват парите на Иванка Тръмп и Джаред Къшнър

Състоянието на младата двойка се прави оценка на 1.1 милиарда $

Това изявление генерира стотици отрицателни мнения в обществените мрежи. Хората останаха възмутени,ч е една жена, която е получила всичко в живота си поради своите родители, не утвърждава някой различен да има обезпечен най-малко най-малък стандарт на живот. Звучи някак лицемерно...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР