По-голямата част от , които останаха без дом заради пожара

...
По-голямата част от , които останаха без дом заради пожара
Коментари Харесай

Осигурен е дом за близо 9 000 мигранти от Мория

По-голямата част от, които останаха без дом поради пожара в мигрантския лагер на остров Лесбос, към този момент имат ново времененно жилище , оповестява " Фокус ". Дни наред те бяха принудени да спят навън, откакто пламъците унищожиха лагера " Мория ". Без място за живеене останаха към 12 700 мъже, дами и деца. Близо 9 000 от тях към този момент са настанени в небрежно издигнатия лагер.
Част от мигрантите в началото са отказвали да влязат в новия си дом. Намесата на полицията обаче, съчетана със закани за отменяне на молбите за леговище, е помогнала да бъдат настанени в новоизградения лагер. Унищожаването на " Мория " ускори апелите на локалните поданици и филантропични организации мигрантите да бъдат преместени от острова. Съобщава се за 6-ма задържани афганистанци поради пожарите. Припомняме, че първият от тях пламна на 08.09.20 година - малко откакто бе открито, че 35 души са се разболели от ковид.
 Полицията мести мигрантите в нов лагер на Лесбос Полицията мести мигрантите в нов лагер на Лесбос
Полицията на гръцкия остров Лесбос в четвъртък стартира интервенция за настаняване на хиляди бездомни мигранти на ново място, откакто лаг...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР