По-голямата част от хората не знаят каква сила действително притежават.

...
По-голямата част от хората не знаят каква сила действително притежават.
Коментари Харесай

Тайният закон на привличането, за който никой не знае

По-голямата част от хората не знаят каква мощ фактически имат.

Ние постоянно си мислим, че в случай че нещо необикновено или необяснимо се случва, това може да се изясни единствено като случайност.

Това демонстрира, че ние сме зациклили в границите на избрани модели на мислене: и по-специално - в инатливата религия, че всичко в живота се дефинира от външни фактори. Не можем да приемем, че ние в действителност можем да оформим света, в който живеем, по този начин както го желаеме.

Научно доказателство за това е направено от Ричард Дейвидсън, знаменит невролог от Университета на Уисконсин.

Той провел опит с присъединяване на осем будистки монаси, чието схващане било проучено подробно. Те били накарани да концентрират мислите си върху характерни усеща като съчувствие, наслада или благополучие. Резултатите надминали всички упования на учените.

Така учените стигнали до един значим извод: структурата на мозъка, както и формата на тялото на могат да се трансформират, с помощта на волята.

Това е и нещото, на което се базира тайният закон на привличането. За да го накарате да работи във ваша изгода, би трябвало да разберете по-добре по какъв начин вашия разум и вашето тяло взаимодействат едни с други.

За да се реализира това, доктор Дейвидсън поучава:

Направете действителна връзка

Правим нови връзки в мозъка ни от познания, добити посредством информация, философия, и изследвания. Всеки път, когато учим нещо ново, ние сътворяваме нова неврологична връзка. Споменът поддържа връзката посредством повтаряне на невроните.

Законът на привличането работи същия този метод. Ако всеки ден в продължение на две седмици прекарвате по час в медитация и се фокусирате върху едни и същи мисли - за вашето благополучие и личностно развиване, по този начин вие ще упражнявате мозъка си и ще "поставите " тези мисли в паметта си.

По този метод ще проектирате мислите от съзнанието си, с цел да се осъществят те в бъдещето.

 магия планети космос Istock

Препрограмирайте мислите си

Доказано е, че всякога, когато имате позитивна или негативна мисъл, тя основава химическа реакция в тялото.

Това е по този начин, тъй като възприятията и страстите са крайният артикул на всеки опит, който сме изпитали до този миг.

Колкото по-дълго задържаме една мисъл в съзнанието си, толкоз повече ние поддържаме вероятността за бъдещата ѝ демонстрация, било тя позитивна или негативна.

Ако имаме прекомерно доста отрицателни мисли, можем да прекъснем този негативен поток единствено в случай че заложим в съзнанието позитивни такива. Така те ще трансформират реакциите на организма.

И въпреки всичко, сходно на доста други зависимости, тялото не харесва напълно неналичието на едните или другите процеси. Ето за какво е толкоз мъчно да се пресечен отрицателните мисловни модели и за какво ние продължаваме да живеем въз основата на минали зависимости.

 ръце магия цвете Istock

Уверете се, че вашите усеща са следени от вашите мисли

Ние живеем в едно общество, където мозъкът е прислужник на тялото, предизвиквайки ни да живеeм отвън нашата лична генетична орис, където нищо ново няма да се случи.

За да се прояви нашата лична действителност, ние би трябвало да отстраним "автоматичното си програмиране " и по този начин телата ни да станат прислужници на нашите мозъци.

Например, когато се усещаме несигурни, да стартираме да мислим съответно за метода, по който се усещаме. Да "потънем " в това чувство. Когато това се случи, мозъкът "подчинява " организма и пречупва това примитивно положение на битие.

Само по този начин можем да се превърнем в същински умишлено създание и да се превърнем в създател на нашия личен живот.

Само когато променим вашите мисли, в действителност можем да измененията живота си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР