По-голямата част от гетото във Войводиново е премахнатоВицепремиерът и министър

...
По-голямата част от гетото във Войводиново е премахнатоВицепремиерът и министър
Коментари Харесай

Каракачанов: Интеграция – учиш, работиш, строиш, плащаш данъци, усмихваш се на полицая, не пипаш военния...

По-голямата част от гетото във Войводиново е отстранено
Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов уточни в коридорите на Народното събрание, че обстановката в с. Войводиново е спокойна, а две трети от гетото е отстранено.

По думите му това демонстрира, че повече българското общество не би трябвало да си затваря очите пред нарушителите.

Относно футболните агитки, които потеглят към пловдивското село довечера, той е уверен, че полицията ще си свърши работа.

„ Първата вечер, когато страстите бяха най-големи и мощни, полицията не разреши да има разпра, тъй че и довечера ще си свърши работата. Знам, че там ще отидат представители на една организация на някогашни военни, разговарял съм с тях, уверението им е, че отиват да изкажат съпричастност на своя сътрудник. Аз им имам вяра, тъй като това са някогашни военни и офицери от българската войска “, разяснява силовият вицепремиер.

Според него на стотици места в България има сходни противозаконни постройки и по тази причина Каракачанов предложи всяка една община да си направи стратегия като противозаконните постройки и изключително тези, строени от подръчни материали и са рискови, да бъдат неотложно събаряни.

Вицепремиерът и министър на защитата удостовери, че ще внесе в Министерски съвет национална стратегия за интеграция, която да бъде гласувана.

„ Интеграцията в обществото е учиш, работиш, строиш, плащаш налози, усмихваш се на служителя на реда, не пипаш военния и уважаваш съгражданите си “, показа в резюме документа Каракачанов.

Той разяснява и тематиката с избора на изтребител.

„ Разликата сред Ф-16 и Грипен е, че на Ф-16 има два пъти повече въоръжение “, изясни той. Министърът на защитата удостовери, че е провел диалог с водача на НФСБ Валери Симеонов, който изрази позиция, че за избор на изтребител за армията ни би трябвало да бъде отворена нова процедура. Каракачанов разяснява, че това е персонална позиция на Валери Симеонов и той като министър е срещу Военно въздушните ни сили да останат без нови самолети още две години./tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР