По-големият ми брат спеше в чувал за картофи на гарата,

...
По-големият ми брат спеше в чувал за картофи на гарата,
Коментари Харесай

Звездата на ЦСКА: Брат ми спеше в чувал на гарата

По-големият ми брат спеше в чувал за картофи на гарата, преди да стигне до огромния футбол. Това разкри звездата на ЦСКА Мауридес при награждаването си за №1 на четвъртия кръг на Първа лига. Майкон Перейра Роке е състезател на " Галатасарай ", а кариерата му е минала още през португалските " Насионал " и " Порто ".

При въпрос кой е огромният му идол във футбола, голмайсторът на " алените " не съумя да сдържи сълзите си. " удивлявам се на Роналдо и Адриано, само че преди всичко е брат ми. Заради това, което сме претърпели. За да стигне там, където е стигнал, първо е спал по гарите в чували за картофи. И по тази причина съм толкоз горделив с него. Че е постигнал всички тези неща, тъй като ние нямахме какво да ядем у дома. Той постоянно ще бъде гордостта на фамилията и аз съм му доста признателен ".

Майкон изгледа от трибуните успеха на ЦСКА с 2:1 над " Славия ", пристигнала след две попадения точно на Мауридес. След дербито двамата позираха с табло, изобразяващо статистиката на по-малкия от братята - 8 гола в първите му 7 дуела с аления екип.

Мауридес добави, че стилът на игра в България му подхожда извънредно доста. " Футболът тук е по-контактен, по-силов. Това е футболът, който обичам. Аз съм от тези, които колкото повече ги удрят и бият, толкоз по-удобно се усещат. Харесва ми да ги мачкам и да им въвеждам голове. "

Бразилецът регистрира, че идният конфликт с " Лудогорец " в Разград ще бъде извънредно тежък. " Това е мощен тим, който от много време печели шампионата. От моите сънародници там познавам Форстър. Познавам и треньора Аутори. Вярвам в съотборниците си и съм сигурен, че можем да вземем трите точки ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР