По формата на пъпчето може не само да се определи

...
По формата на пъпчето може не само да се определи
Коментари Харесай

Формата на пъпчето издава колко ще живеем

По формата на пъпчето може освен да се дефинира продължителността на живота, само че също по този начин и да се дефинира общото психическо положение и характера на индивида.

Ако желаете да разберете дали ще живете дълго, деликатно разгледайте пъпчето си, а по-късно го сравнете с един от шестте вида пъпчета, които съществуват.

Хоризонтално пъпче, изтеглено леко встрани. Такива хора са доста прочувствени, което от време на време въздейства негативно върху здравето им. Средната дълготрайност на живота на такива хора е седемдесет години.

Вертикално пъпче, което е като че ли разтеглено надолу и нагоре. Човек с такова пъпче е векилодушен, балансиран и убеден в личните си сили. Такива хора живеят седемдесет и пет години.

Изпъкнало пъпче, което излиза напред по отношение на линията на корема. Собственикът на такова пъпче е оптимист и запалянко. Средната дълготрайност на живота на такива хора е седемдесет и две години.

 Формата на пъпчето издава какъв брой ще живеем

Вдлъбнатото пъпче е особено за хора, които са положителни, излъчват обич към всичко живо, прочувствени и състрадателни. Средната дълготрайност на живота им е към шестдесет и пет години.

Пъпче, което е изместено от центъра на корема, е знак, че индивидът е податлив към развлечения и постоянно настроените му се трансформира. Средната дълготрайност на живота на подобен човек е към седемдесет години.

Кръглото пъпче с равна форма приказва за това, че индивидът е непретенциозен, въздържан, спокоен и стеснителен. Средната дълготрайност на живота на такива хора е към осемдесет и една години.

В горепосочените форми на пъпчето не се включва смяна на формата на пъпчето, зародила при херния и други болести, както и следоперативни промени.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР