По финансови, икономически и военни причини съм против сделката за

...
По финансови, икономически и военни причини съм против сделката за
Коментари Харесай

Нинова за F-16: Твърде скъпа сделка за бедна България


По финансови, стопански и военни аргументи съм срещу договорката за изтребителите f-16. Сделката е доста скъпа, тя надвишава 2 % от Брутният вътрешен продукт. Твърде скъпа договорка за бедна България. Не идващото ръководство, а българският народ ще заплаща. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"Официално беше подпечатано ръководството на Движение за права и свободи. Не Борисов ръководи, а Движение за права и свободи управлява ГЕРБ. Днес без гласа на Движение за права и свободи нямаше да има актуализация на бюджета. ГЕРБ клекнаха на предлагането на Движение за права и свободи за финансирането на партиите ", сподели още тя.

"Борисов не се усеща сигурен с "Обединени патриоти ", които гласоподават друго и залага на сигурното Движение за права и свободи ", добави Нинова.

"Управляващите неглижират обстановката с хакерската офанзива в Национална агенция за приходите. 5 милиона българи и стотици хиляди компании са наранени. Изключително рисково. Корупция и несръчност в ръководството докара до това. Ще желаеме оставки, само че в този момент най-важното е да спасим най-малко част от данните на хората. Молим президента Радев да свика КСНС ", разкри водачът на Българска социалистическа партия.

"Нашите протести дават резултат. При първия подобен падна Главчев. При втория ръководещите върнаха преференциите ", разяснява Корнелия Нинова.

"Ще се оправим и с 1 лев партийна дотация. И през днешния ден върнахме част от наддадената дотация. Готови сме да работим и без пари, и даже да даваме дарения ", разкри водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР