По една от версиите, протестиращият е взел гранатата от земята.

...
По една от версиите, протестиращият е взел гранатата от земята.
Коментари Харесай

Кървав Ад! Граната Откъсна Ръката На Протестиращ! Вижте Видео!

По една от версиите, протестиращият е взел гранатата от земята. Полицията ги е употребила, с цел да разгони протестиращите, а стачкуващите са ги взимали и са ги мятали над оградата на постройката на Националното заседание.

Сътрудник на видеоагенция Ruptly споделя детайлности за произшествието.

" Предавахме от Националното заседание. Протестиращите окръжиха група служители на реда. Атмосферата беше напрегната. Навсякъде имаше сълзотворен газ. Чухме гърмеж и побягнахме към тълпата. След това видяхме ранения участник в демонстрацията и лекари от спешна помощ. Беше шокиращо! " - цитира думите му RT.

Съботната акция на " жълтите жилетки " е 13-а от 17 ноември насам. Тя не мина без вълнения: протестиращите мятаха по служителите на реда разнообразни предмети, а в отговор те използваха сълзотворен газ. След конфликтите стачкуващите се насочиха към постройката на Сената.

Мащабните митинги на " жълтите жилетки " започнаха с искане да не се усилва акциза върху горивото и цените на бензина. Често акциите се съпровождат от вълнения и конфликти сред стачкуващите и полицията. По данни на медиите, по време на митингите са ранени към 1900 манифестанти и към 1200 сътрудници на правозащитните органи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР