По една малка гроздова ракия всяка вечер. Това е моята

...
По една малка гроздова ракия всяка вечер. Това е моята
Коментари Харесай

Антон Радичев се ваксинира с ракия

„ По една дребна гроздова ракия всяка вечер. Това е моята ваксина за битка с ковид. Действа доста добре и по този начин се защищавам и дезинфекцирам. “ , съобщи с усмивка артистът Антон Радичев, научи HotArena .

Любимецът на народа страда от растящия брой инфектирани в страната, а сърцето му се къса от нещастието в Италия и в други европейски страни.
Той обаче не губи кураж и се надява всичко да отмине.

„ Стоя си у дома както всички останали. Не репетираме в театъра и не играем представления, до момента в който рецесията отмине. Мъчно ми е, само че по този начин е за всички. Трябва да сме прецизни и да съблюдаваме дисциплината “, споделя още актьорът, взел участие в „ Под игото “, „ Маневри на петия етаж “ и „ Щурец в ухото “.

Актьорът през юли ще навърши 73 годи и попада в най-рисковата група жители. Но макар заплахите, от време на време, с изключение на до магазина и аптеката, върви и до Народния спектакъл, с цел да свърши някои неотложни каузи, написа " България през днешния ден ".

„ Притеснявам се дотолкоз, доколкото и всеки един има някакво терзание. Но никога не би трябвало да изпадаме в суматоха. Спазването на всички рекомендации и ограничавания е неотложно и мисля, че дружно ще се оправим със болестта “ оптимист е артистът.

Компания, въпреки и от отдалеченост, му прави неговият сътрудник Георги Мамалев. Подобно на сътрудника си от „ Клуб НЛО ”, и той се имунизира с гроздова всяка вечер.

„ Мои другари от Китен и Созопол ме зареждат с домашна гроздова ракийка. И аз като добър възпитаник съблюдавам повелите на проф. Радичев за стерилизация и предотвратяване от всички вируси с пийването на една ракия всяка вечер “, майтапи се артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР