По една малка гроздова ракия всяка вечер. Това е моята

По една малка гроздова ракия всяка вечер. Това е моята ...

Антон Радичев се ваксинира с ракия.

„По една малка гроздова ракия всяка вечер. Това е моята ваксина за борба с коронавируса. Действа много добре и така се предпазвам и дезинфекцирам.“, заяви с усмивка актьорът Антон Радичев, научи HotArena.

Любимецът на народа страда от растящия брой заразени в страната, а сърцето му се къса от трагедията в Италия и в други европейски държави.
Той обаче не губи кураж и се надява всичко да отмине.

„Стоя си вкъщи както всички останали. Не репетираме в театъра и не играем представления, докато кризата отмине. Мъчно ми е, но така е за всички. Трябва да сме стриктни и да спазваме дисциплината“, споделя още артистът, участвал в „Под игото“, „Маневри на петия етаж“ и „Щурец в ухото“.

Актьорът през юли ще навърши 73 годи и попада в най-рисковата група граждани. Но въпреки опасностите, понякога, освен до магазина и аптеката, ходи и до Народния театър, за да свърши някои неотложни дела, пише "България днес".

„Притеснявам се дотолкова, доколкото и всеки един има някакво притеснение. Но в никакъв случай не трябва да изпадаме в паника. Спазването на всички препоръки и ограничения е наложително и мисля, че заедно ще се справим със заразата“ оптимист е актьорът.

Компания, макар и от дистанция, му прави неговият колега Георги Мамалев. Подобно на колегата си от „Клуб НЛО”, и той се ваксинира с гроздова всяка вечер.

„Мои приятели от Китен и Созопол ме зареждат с домашна гроздова ракийка. И аз като добър ученик спазвам повелите на проф. Радичев за дезинфекция и предпазване от всички вируси с пийването на една ракия всяка вечер“, шегува се актьорът.

Източник: hotarena.net