По една или друга причина, Starfield не се оказа това,

...
По една или друга причина, Starfield не се оказа това,
Коментари Харесай

Излиза голямо обновление за Starfield

По една или друга причина, Starfield не се оказа това, което мнозина чакаха и Behtesda го знаят. 2024-та ще се яви основна за ролевото звездно премеждие на студиото, като измененията стартират още от на следващия ден.

От студиото оповестиха в формалния си канал в „ Х “, че следва появяването на най-голямото обновяване за Starfield, издавано до този миг. Актуализацията ще излезе в началото в Steam Beta канала на играта, а до две седмици ще бъде пуснат за всички публично. Bethesda прецизират, че актуализациите са главно ориентирани към чисто механически проблеми и неточности, само че и освен. Общо над 100 ще са поправките и подобренията, включени в първия за годината пач за играта.

„ Това обновяване съдържа голям брой ремонти за Quests, проблеми, свързани с Eye of the Storm, като да вземем за пример неспособност за съединяване с „ Наследство “ или крах при старта на на прехвърлянето на данни, неналичието на храмовете в Into the Unknown “, пишат Bethesda. Обновлението ще достави обилни графични усъвършенствания, нанасянето на обща непоклатимост и възстановяване на общото показване, усъвършенствани текстури, светлосенки и други Очаква се лист с всички налагани промени, идващи с обновлението да се появи през днешния ден.

Както към този момент беше упоменато тази година ще бъде доста значима за Starfield. Освен цялостната публична мод поддръжка и нови способи за напредване, Bethesda дадоха обещание, че от идващия месец играта ще получава по едно огромно обновяване на всеки шест месеца. Освен постоянните бъг фиксове, с тези обновления ще се появяват и нови характерности. Заедно с това, през тази година се чака и първото пълноценно допълнение с името Shattered Space.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР