По един или друг начин, пандемията засегна икономиките на всички

...
По един или друг начин, пандемията засегна икономиките на всички
Коментари Харесай

Финансовите проблеми на Робърт де Ниро

По един или различен метод, пандемията засегна стопанските системи на всички страни по света. За страдание не пожали и бизнеса на доста хора.
 Робърт де Ниро, Доналд Тръмп, коронавирусът и в какво артистът упреква американския президент
Тежките обвинявания на Робърт де Ниро против Доналд Тръмп

Американският президент нехае за това какъв брой америаканци умират от COVID-19

Робърт де Ниро също е един от пострадалите. Но казвайки това, не визираме единствено обстоятелството, че Холивуд спря и не може да снима нови филми.

Доходите на артиста не идват само от филмовите му задължения. Робърт де Ниро има дялове във веригата заведения за хранене Nobu и хотел Greenwich в Ню Йорк, които са отчели съществени загуби поради ковид.

Според Каролин Краус - юристът на Де Ниро, Nobu са отчели загуби в размер на три милиона $ в границите на месец април и 1.87 милиона за месец май.
 Робърт де Ниро и Грейс Хайтауър

Робърт де Ниро и Грейс Хайтауър

А тези загуби са се отразили и върху издръжката, която заплаща на някогашната си брачна половинка Грейс Хайтауър . Според Page Six, Хайтауър е поискала от съда да принуди Робърт де Ниро да вдигне месечния предел на кредитната ѝ карта още веднъж на 100 000 $ .
 Хоакин Финикс, Робърт де Ниро,
Конфликтът сред Робърт де Ниро и Хоакин Финикс

Как " Жокера " е бил в основата

Според нея артистът непозволено е понижил въпросния предел на 50 000 $ . А съгласно юристите му това се е наложило поради финансовите загуби, които фирмите му са претърпели. Което пък е довело до нуждата Де Ниро да взима заеми, с цел да удовлетвори потребностите на вложителите, написа Fox News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР