По две причини оттеглих оставката си. Не прецених правилно последствията

...
По две причини оттеглих оставката си. Не прецених правилно последствията
Коментари Харесай

Нинова: Оттеглих оставката си, защото партията беше в ступор, много хора тръгнаха да напускат БСП

По две аргументи отдръпнах оставката си. Не реших вярно следствията от оставката ми - виждах по какъв начин всичко, което правихме 3 години, си отива. Започна търговията с Българска социалистическа партия. Втората причина е реакцията на членовете на партията -  първо те бяха в ступор, след това започнаха заявления, за първи път ще кажа - започнаха по структури да напущат партията. 
 Свиленски: Борисов се опасява от Нинова, тя вярно не хвърли оставка  Нинова не подаде оставка пред конгреса: Аз забърках този безпорядък, аз ще оправя нещата  Всички обичат Нинова - ще отпадне ли точка 2 от дневния ред на аления конгрес
Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по бТВ. Щяхме да отидем на локалните избори разрушени, посочи тя. 

Опозицията получи отговор през вчерашния ден. Никой от тях не излезе да приказва на конгреса - просто напуснаха залата, след моето оповестяване, че не депозирам оставка, изясни Нинова. Опозицията не одобри надпреварата, добави тя. 

За първи път споделям едно, а върша друго, не ми беше елементарно, призна Нинова за отдръпването на оставката.

Тя описа, че член на Българска социалистическа партия с заем в банка, а бил извикан във финансовата институция и му е било казано по какъв начин да гласоподава на конгреса, в случай че желае да няма проблеми със заема си, описа Нинова. 

Сега ще създадем всичко допустимо да спре хаосът в Българска социалистическа партия, заредих се с доста сила от поддръжката на конгреса, сподели още Корнелия Нинова. 

Отношенията ми със Сергей Станишев са комплицирани, на Здравей - здрасти сме, може да се каже, разкри водачът на партията. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР