По два основни метода за склоняване към проституция в Германия

...
По два основни метода за склоняване към проституция в Германия
Коментари Харесай

Изнудват със записи момичета да стават проститутки

По два съществени метода за склоняване към проституция в Германия и Австрия е работила незаконната група, която беше разрушена през вчерашния ден в Бургас. Единият от тях е бил напън от близки и родственици, а другият бил, посредством запис на инцидентен сексуален контакт, който бил записван. Чрез записите девойките са били принудени да проституират, под заплаха от това, че въпросният запис ще бъде публикуван и те ще бъдат обществено опозорени.

Това стана ясно по време на брифинг на профилираната прокуратура, в който присъединяване взеха прокурор Димитър Франтишек Петров (на снимката) и шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

Иззети са огромни суми пари и банкови извлечения за над 500 000 лв..

Оперативната работа почнала през юни, развита е, до момента в който се стигне до вчерашната реализация. Колегите са придобили информация за удовлетворен метод на живот, на избрани лица, които разполагат с огромни финансови средства, посочи основен комисар Спиридонов, който акцентира, че това е следващата сполучлива интервенция на профилираната прокуратура и ГДБОП.

Повечето от паричните средства са изпращани с платежни нареждания, други се пренасяни на ръка в България. Намерени са скъпи движимости – извънредно скъпи часовници и коли. Иззети са 8 автомобила, създадени през 2018 и 2019 година, които възлизат на над 1,5 млн. лв., стана още ясно от думите на Спиридонов.

На територията на България са открити пълнолетни 5 дами. Процентът от припечеленото на всяка жена е бил друг, само че е бил дребна част от сумите, които са изкарвани. Те не са знаели какъв брой изкарват. В сметка на едно от девойките са открити 67 000 лв., за които тя не е знаела. Разполагала е единствено с 200 евро за маратонки, разкри Спиридонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР