По думите й противоречия и различни мнения има дори и

...
По думите й противоречия и различни мнения има дори и
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Няма пропукване в коалицията

По думите й несъгласия и разнообразни отзиви има даже и в хомогенните държавни управления. Вицепрезидентът съобщи, че е удовлетворена от първите 100 дни ръководство на кабинета.

„ Трябва да отчетем и обстоятелството, че не си припомням за всичките 32 години на прехода една толкоз комплицирана обстановка и рецесии, които се застъпват една след друга всеки ден. Правителството сподели решителност в това да се бори с корупцията, сподели решителност да се бори с и инфлацията. Но това към момента са декларирани планове. Очаквам в идващите месеци положителните планове да станат и положителни резултати “, сподели вицепрезидентът.

„ Не може да има пресечни точки в работата на Министерство на вътрешните работи и на прокуратурата, което е тежка диагноза за страната “, разяснява Илияна Йотова във връзка арестите на Бойко Борисов, Севделина Арнаудова и Владислав Горанов.

„ Стана ясно, че там където Министерство на вътрешните работи предлага някакви решения, подхваща някакви дейности, дава някакви решения, явно те не се одобряват от страна на прокуратурата, и назад. Ще забележим по какъв начин ще се развие този развой оттук насетне. От два дни сякаш има едно придвижване, бих споделила, българската прокуратура да бъде сменена с европейската прокуратура, виждате от нощес известието на европейската прокуратура да работи по-тясно с българското държавно управление, което също не е добре “, добави Йотова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР