По думите на Стоянов има вероятност военните да не познават

...
По думите на Стоянов има вероятност военните да не познават
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Военният не е оставил загиналия полицай, останал е на пост

По думите на Стоянов има възможност военните да не познават терена на границата и точно по тази причина патрулите са смесени с граничните служители на реда. Той добави, че граничните служители на реда и военните могат да отвърнат на пукотевица когато по тях се стреля.

 

Стоянов няма информация военният в тази ситуация дали е стрелял, като по-късно ще се срещне с него.

 

Запитан дали е допустимо турски граничар да е стрелял, Стоянов съобщи, че е малко евентуално и по-добре в тази ситуация да не се вършат непотребни внушения. Според него става дума за престъпен случай, осъществен от каналджии.

 

По мотив закупуването на междинни бойни самолети, Димитър Стоянов сподели пред БТВ над 3 писма до разнообразни страни. Той съобщи, че Швеция няма посолство у нас, по тази причина са употребили Министерството на външните работи, в останалите случаи то няма отношение и са употребени военни аташета за договаряния и изследвания за закупуване на самолети. Стоянов е безапелационен, че в случай че нямаме междинни самолети, без да се натъртва на „ Грипен “. Освен за самолети в офертите си приказва и за образование на летци и техници. По думите му, в случай че няма междинни самолети няма да можем да изпълняваме отговорностите си до идването на новите F-16.

 

„ Няма заделени пари за бюджета за идната година, а не че страната благоприятни условия. Това, което сме внесли в Народното събрание е проект от какво има потребност Министерство на защитата. Ако България не може да си го разреши, дано държавното управление и Народното събрание да каже, че няма да изпълняваме член 9 от Конституцията “, съобщи Стоянов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР