По думите на прокурор Конов засега няма промяна в първоначалното

...
По думите на прокурор Конов засега няма промяна в първоначалното
Коментари Харесай

Цяла България Ридае След Тази Трагична Новина От Последните Минути

По думите на прокурор Конов към този момент няма смяна в първичното произвеждане по случая. Тепърва ще се проучват обстоятелствата и събитията, довели до съдбовния случай.

Тялото на първото дете - 12-годишния Мариян беше намерено през вчерашния ден.

Инцидентът стана в сряда следобяд - точно на празника на Варна. Тогава група деца са били в региона на Морска гара, като са имали планове по-късно да посетят концерта на пристанището. Децата били от " Владиславово ", " Виница ", имало и от село Каменар. Момчетата, на възраст от сред 11 и 14 години, се познавали от няколко месеца и излизали дружно цяло лято. Към 17,45 часа е подаден сигнал, че две от тях са пометени от вълна на вълнолома и са завлечени в морето.

Едното от момчетата съумява да се хване за един от последните тетраподи. Детето се държи известно време, само че вълните не престават да го заливат и ръцете му изпускат желязото и също изчезва във водата. Останалите момчета викат помощ, само че когато идват първите хора всичко е свършило. В региона с изключение на камъните е рискова и дълбочината, над 10 метра, по тази причина никой не се е хвърлил във водата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР