По думите на президента укрепването на държавността е първостепенна цел

...
По думите на президента укрепването на държавността е първостепенна цел
Коментари Харесай

Радев: Ще попаднем в плен на олигархията, ако не укрепим държавността


По думите на президента укрепването на държавността е първостепенна цел и посредством постигането ѝ ще се пресекат кражбите и злоупотребата с власт.

Кърджали е град, който по необикновен метод съчетава хубостта на Родопите и Арда с хилядолетната си история, богатите обичаи и просвета, съвременен образ и водещи промишлености. Благодарен съм за всичко, което отдадено вършиме за това прелестно кътче на България, обърна се Радев към жители на Кърджали в Регионалния исторически музей в града.

Президентът открои общите цели за развиване на района и страната – България да бъде съвременна европейска просперираща страна с почтени заплати, съвременно опазване на здравето и конкурентно обучение, вложения, съвременни производства и развито селско стопанство.

Държавният глава удостои с грамоти младежи от СУ " П. Р. Славейков " в Кърджали, които станаха международни първенци по волейбол на Световните училищен спортни игри. Президентът приветства младите спортисти, учителите и треньорите им за образеца, който дават. 

Трябва да създадем условия, тъй че нашите деца да спортуват всеобщо, тъй като спортът развива освен физически качества, а калява волята, развива темперамент и възпитава в отборен дух. Това ни би трябвало, с цел да бъдем сполучливи като нация, подчерта .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР