По думите на Манолова по-високата цена на горивата помпа инфлацията“Разговаряхме

...
По думите на Манолова по-високата цена на горивата помпа инфлацията“Разговаряхме
Коментари Харесай

Мая Манолова предлага таван на цената на горивата - 2,50 лева/литър

По думите на Манолова по-високата цена на горивата помпа инфлацията

“Разговаряхме с енергийния министър и той се престраши да стартира диалози с рафинерията “Лукойл Нефтохим ” за понижаване на цената на бензина и дизела ”, съобщи водачът на “Изправи се, България ” Мая Манолова в предаването “Тази заран ” по.

Тя прикани Росен Христов да упражни всички пълномощия на българската страна.

“По-скъпия превоз с 10 стотинки води до 1% повече инфлация. В идващия парламент ние ще предложим таван на цената на бензина и дизела - 2,50 лева за литър ”, изясни Манолова.

Наводненията в Карловско

Пети ден откогато естествената буря безусловно отнесе селата в Карловско и пети ден, в който “Изправи се, България ”, ще бъдем на терен измежду хората, които имат потребност от доброволчески труд.

Погубените домове и мебелировка не могат да бъдат обезщетени единствено от поддръжката на доброволци, тъй че страната в действителност би трябвало да обезпечи в навечерието на идната тежка зима, домове и пари за хората, които са потърпевши.

Тя изясни, че би трябвало да се изяснят какви са аргументите и има ли осъдени.

“Хората от Каравелово и от Богдан са уверени, че става дума за безобразна безразборна сеч, която на процедура е опустошила гората над тези села. Аз видях и фотоси, в които се виждат цели големи голи масиви, които безусловно са изсечени. Така че земеделският министър несъмнено е измамен от послушни съветници или слагачи. Представени са документи, които единствено на хартия демонстрират, че нещата наподобяват наред, само че действително хората свидетелстват за това по какъв начин камиони с дървесина безусловно всекидневно се минавали през селото. Така че приканвам министър Гечев да отиде на място ”, добави Манолова.

“Изправи се, България ” ще предложи в идващия парламент друга политика за опазването на българската гора и природа, сподели тя.

Манолова бе безапелационна, че дървената мафия е била 12 години под чадъра на Бойко Борисов, а по-късно и на четворната коалиция.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР