По думите на журналиста Петър Карабоев Джорджия Мелони е опитен

...
По думите на журналиста Петър Карабоев Джорджия Мелони е опитен
Коментари Харесай

Журналист пред Дарик: Мелони може да се окаже прагматичен политик

По думите на журналиста Петър Карабоев Джорджия Мелони е умел политик и това си проличава по това, че тя приказва разнообразни неща на разнообразни аудитории. " Тя има социално-консервативни възгледи " изясни той в " Кой приказва? " по Дарик радио.

Карабоев добави, че от позиция на стопанската система тя е по-скоро дясноцентристка.

" По-скоро дано да я забележим по какъв начин управлява… Управлението те изправя пред действителности и информация, която не е общодостъпна ", разяснява той. Мнението му е, че тя може да се окаже прагматичен политик.

В предаването откроиха една от главните разлики сред Джорджия Мелони със Силвио Берлускони и Матео Салвини, а точно - че тя поддържа глобите против Русия.

" Изобщо международната политика се прави по фронтовете на Украйна ", разяснява Деян Кюранов.

" Това е нахлуване на реакцията ", сподели той и добави, че лявото и дясното са дефинитивно дискредитирани.

По думите на Петър Карабоев влизаме във фаза на тестване и би трябвало да забележим до каква степен Западът е подготвен на дълъг спор.

Деян Кюранов изясни, че глобите се вършат, с цел да ѝ е мъчно на Русия, а оръжията са значими за Украйна, с цел да може да се пази.

По отношение на митингите в Русия и отводите от готовност той изясни, че това към този момент не е Съюз на съветските социалистически републики и не може да се ръководи по същия метод.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР