По думите на Георгиев причините това изследване да бъде извършено

...
По думите на Георгиев причините това изследване да бъде извършено
Коментари Харесай

Какво Се Случва! Чудовището Северин, Който Уби Виктория Маринова Излиза От Затвора!

По думите на Георгиев аргументите това проучване да бъде осъществено в Ловеч е, че " желаеме да е от една страна направено от хора, които не го познават, а от друга - да имат опция за оптималния период от 30 дни да го следят и да дадат обосновано умозаключение ".

Георгиев изясни, че 30 дни не са дребен период, в който 21-годишният Красимиров ще бъде следен всекидневно и ежечасно. Така ще бъдат изключени всевъзможни съмнения, че по една или друга причина той се пробва да се показа пред експертите там в светлина, която не е типична за него.

Георгиев сподели още, че има информация от Центъра за психологично здраве в Русе, в която се показва, че обвиненият е диагностициран с умерена степен на умствена назадничавост. Учил е и в помощно учебно заведение в Русе. Има понижена продуктивност с решение на ТЕЛК. Пред съдията Красимиров сподели, че не е получавал обезщетение.

" Все условия, които на нас ни станаха известни по време на следствието и които желаеме да проверим доколко му се отразяват на вменяемостта ", сподели още прокурорът.

Адвокатът на обвинения също съобщи, че е нужна психиатрична експертиза.

По време на съвещанието в съда стана ясно, че в Германия, където беше арестуван, обвиненият опитал да се самонарани.

" Има мнение от сътрудниците ни в Германия, предизвестили са ни да сме деликатни и сме взели всички нужни ограничения ", разяснява Георгиев.

Според него това, което досега Красимиров е дал като пояснения, е тествано с всички начини на Наказателно-процесуалния кодекс и се удостоверява.

" Смятам, че той приказва истината ", сподели Георгиев.

Самият Красимиров обаче даде неразбираеми пояснения - в нощта преди закононарушението бил на тържество по случай рожден ден, пил уиски, бира, пушил и " нещо ".

Когато стартира да споделя за самото закононарушение, служебният му юрист съобщи, че съвещанието би трябвало да продължи при закрити врата. Прокурорът сподели, че в случай че обвиненият бъде изслушан по отношение на психическото си положение, това не е нужно. От своя страна съдът не почете настояването на бранителя.

Красимиров сподели още, че му било причерняло пред очите. Обясни, че в избрани моменти, като се ядосал, мъчно му минавало. И различен път изпадал в сходно положение, като даде образец, че това се е случвало в Германия, където бил при майка си. Той сподели още, че след закононарушението се уплашил и желал да отиде при нея. Знаел, че ще го заловен и чакал това.

Окръжният прокурор съобщи, че следствието е в доста напреднал стадий. Според него в границите на към четири месеца ще завърши досъдебното произвеждане.

Красимиров беше арестуван в Германия на 9 октомври - няколко дни след убийството на Маринова, която беше административен шеф на русенската TVN.

След изгонването му в България му бяха повдигнати две обвинявания - за обезчестяване, за което плануваното наказване е от 10 до 20 година затвор, и за ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен за жертвата метод, което се санкционира с 15 до 20 години затвор или пожизнен затвор, или пожизнен затвор без право на подмяна.

От Министерство на вътрешните работи и прокуратурата оповестиха, че ДНК експертизи на конфискуван от него и Маринова биологичен материал изрично го уличават. Разследващите бяха безапелационни, че убийството не е било планувано и обвързвано с работата й, а непринудено, откакто младият русенец от ромската махала пил алкохол и се дрогирал до сутринта.

Самият Красимиров съобщи, че е отговорен и ще понесе даже доживотна присъда.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР