По думите на Добрев, съмнение буди и фактът, че макетният

...
По думите на Добрев, съмнение буди и фактът, че макетният
Коментари Харесай

Близък на обвинения за нападението срещу Дебора: Капка кръв няма по него, не е виновен

По думите на Добрев, подозрение буди и фактът, че макетният нож, с който са нанесени раните на момичето е открит в дома на Георги.

" Всеки нарушител би си взел ножа да го хвърли. Има нещо гнило тук. В панелка живеят, по какъв начин никой не чу, 400 шева по какъв начин се вършат ", попита той.

Добрев добави, че в село Братя Кънчеви, където живее Георги има сложени камери и може да се ревизира местонахождението на 26-годишния мъж.

" Има тол камери, може да го засекат, тук е и кметството. Момчето си е било тук. Те споделят, че тя (Дебора - бел.ред.) в 23 ч. се е обадила на тел. 112, а той тук е засечен на рожден ден. Има много камери в селата, на всички места може да се види това ", каза още Добри Добрев. 

Мъжът твърди, че 18-годишната Дебора е работила като танцьорка в нощни заведение и е имала и други интимни другари. По думите му той не е знаел, че момичето и Георги имат връзка. 

" За мен обвиняванията против Георги не са верни, има някаква друга интервенция, тъй като не може да има тя трима любовници, а единствено единият от любовниците да е арестуван. Никой не го отбрани това момче. Ако в действителност го потвърдят това нещо (нападението - бел.ред.) и аз бих го съдил, в случай че го е направил. Но първо да го потвърдят ", категоричен е Добрев.

" За мен той (Георги - бел.ред.) е положително момче, нямам доверие той да го е направил това нещо. Тренираха със сина ми. За мен не е той причинителят, никой не може да ме убеди. Има разминавания във версиите. Аз по какъв начин един месец ще заставам, в случай че моето дете ще е нарязано като салата да очаквам някой от медиите да се появи и да ми каже " елате да дадете изявление ". Какви са тези майка и татко? ", попита Добрев. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР