По думите на Александър Дунчев, депутат на Продължаваме промяната, партията

...
По думите на Александър Дунчев, депутат на Продължаваме промяната, партията
Коментари Харесай

Алекс Дунчев: Горите ни са продънена като, откъдето изтичат куп пари

По думите на Александър Дунчев, народен представител на " Продължаваме промяната ", партията поддържа протестиращите синдикати на Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) и Изпълнителната организация по горите с иск за по-високи заплати и да минат към Министерски съвет.

" Горите са като продъненена каца, през която парите изтичат и сме в хипотезата - без промяна пари е безсмислено да се дават съобщи. Първо би трябвало да се преборим за промяна в горите, а след това чак това да докара до увеличение на заплатите ", разяснява Дунчев.

Според депутата в случай че се спрат течовете няма да имаме потребност от това да се вливат още пари, тъй като сега бюджета на Агенция по горите е 40 милиона лв., а на година се крадат от горите по 30-40 милиона лв..

" В горите пари има, просто се крадат като за международно " разяснява той.

Когато ние изкривяваме пазара с подправени непазарни принадлежности и хватки, спекулата да довежда до мононополи, а те до още по-високи цени, макар опита на страната да ги занижи, показа един от известните депутати от Политическа партия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР