По думите му визитата не трябва да се използва за

...
По думите му визитата не трябва да се използва за
Коментари Харесай

Калфин: Зле говори за управляващите, ако отиват в Киев, за да разберат какво е положението

По думите му визитата не би трябвало да се употребява за вътрешнополитически цели
„ Зле приказва за ръководещите в случай че чакат да отидат в Киев, с цел да схванат какво е ситуацията в Украйна. Посещението е значимо, само че не би трябвало да се употребява за вътрешнополитически цели. “, по този начин разяснява пред БТВ тематиката с идната аудиенция в Киев на българската делегация от ръководещите партии някогашният външен и обществен министър Ивайло Калфин.

По думите му тематиката с износа на оръжия е измислена.

„ Голяма част от създавани български боеприси отиват точно в Украйна “, означи той.

Според него е редно Българска социалистическа партия да има представител в делегацията в Киев.

Ивайло Калфин разяснява и тематиката с разискването на премахването на Данък добавена стойност на храните. По думите му това би било с кратковременен резултат и облагодетелства тези с повече приходи.

„ В Ирландия се понижи акциза на горивата. Цените спаднаха с половината от плануваното и стартира още веднъж да се качва. Такъв тип артикули се въздействат от международните цени. Субсидирането са политика на отбрана на тези с високи приходи “, сподели още той.

Според Калфин при поддържане на висока инфлация ще се задълбочават проблемите.

„ Не би трябвало да си вършим илюзии за обезщетения. Правителството би трябвало да подкрепя на тези, които са най-затруднени. Това ще бъде тежък интервал за страната “, уточни още някогашният обществен министър.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР