По думите му в момента Алжир има проблем със зърното,

...
По думите му в момента Алжир има проблем със зърното,
Коментари Харесай

Панев, ДБ: Ако осигурим зърно на Алжир, те ще ни осигурят природен газ

По думите му сега Алжир има проблем със зърното, а България е част от решението.

„ Ако им осигурим зърно, те ще ни обезпечат природен газ “, разясни Панев в ефира на Bulgaria ON AIR.

В отговор на въпрос дали Демократична България ще се включи в митингите по отношение на подновяването на договарянията с „ Газпром “, Панев отговори позитивно и осъди „ минорния звук “ на служебния кабинет във връзка с интерконектора с Гърция.

Депутатът бе безапелационен, че сега българската енергетика е в извънредно положително финансово положение, защото поради високите цени на тока държавните и частните компании вършат милиардни облаги.

Той разяснява евентуалните обединения в идващото Народното събрание и разликите на „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия във връзка с газовата рецесия.

„ Важното и съгласно мен, и съгласно професор Румен Гечев, е да има други възможности на газовите доставки, диверсификация. Ако в бъдеще газът от Русия се окаже по-изгоден, аз не виждам причина да не внасяме “, акцентира депутатът.

Според Панев евентуално взаимно явяване на изборите сред Демократична България и Политическа партия е в полза на България.

„ Не виждам по какъв начин бихме могли да създадем компромис с ГЕРБ на този стадий, защото сме от двете страни на барикадата. Идеологията им, която следим през последните 12 години, е, че имат едни близки до тях хора, печелещи на гърба на всички останали. Нашата е върховенството на правото “, акцентира той.

Владислав Панев заключи, че Демократична България няма проблем да се яви сама на избори.

„ Коалиция сред нас и „ Продължаваме Промяната “ би дала явен избор за кого да гласоподават на жителите. Това сигурно би ни направило първа политическа мощ “, заключи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР